Hronovské Pochyby

10.08.2014 10:00

S velkým nasazením a odhodláním jsme 5. 8. 2014 sehráli na festivalu  Jiráskův Hronov  tři po sobě jdoucí představení naší inscenace POCHYBY. Ačkoliv jsme po volyňské přehlídce čekali od poučeného publika spíše vlažnější přijetí, následné reflexe nás ohromily, až dojaly.

Moc nás potěšila recenze Martiny Schlegellové ve   festivalovém zpravodaji č. 5   (Nepochybná trefa do černého), stejně jako reflexe publicistky Jany Soprové v Divadelních novinách (Hronovská grilování 5.), ale i skutečnost, že porotce a lektor Jan Šotkovský na blogovacím portálu NADIVADLO uvedl naši inscenaci mezi šest nejlepšími, které na festivalu viděl (Jiráskův Hronov: resumé a omluva). Další milou reflexi přinesla členka hronovského Problémové klubu Alena Zemančíková v deníku Referendum (Ohlédnutí za Hronovem). Navíc, svůj názor na výkon Libora Ulovce  ve svém sloupku (Tentokrát o herectví) vyjádřil pan profesor Císař. Na stejné stránce si též všimněte ohlasů laických diváků - vox populi. Co víc si můžeme přát?

 

Byl to tedy velmi vydařený počin a my máme radost, že se nám daří a tudíž můžeme dále obdařovat i Vás, naše milé a věrné diváky…

 

—————

Zpět