Co se chystá...

01.07.2010 10:00

Končí se divadelní sezóna 2009/2010 a s ní i naše uvádění monodramatu Douga Wrighta „Svou vlastní ženou. Poslední představení se odehraje 4. 7. 2010 od 19:30 v Sobotce v rámci festivalu českého jazyka Šrámkova Sobotka, na které vás srdečně zveme! Tím ovšem nehodláme složit ruce do klína, naopak, začínáme připravovat dvě zbrusu nové inscenace.

V druhé polovině listopadu 2010 chystáme v české premiéře uvést hru Davida Tristrama „Tajné životy Henryho & Alice“, kterou se vracíme k našim divadelním kořenům – na půdu konverzační komedie. V příběhu pro dva herce o všedně nevšedním životě jednoho frustrovaného manželského páru vedle Libora Ulovce jistě zazáří Majka Lukešová, j.h., stálice souboru Pibimpap-Rizoto [nesklonn.]  Dále pak v průběhu roku 2011 připravujeme uvést další českou premiéru - divadelní féerii o neuvěřitelných příhodách britského dobrodruha Louise de Rougemont „Ztroskotal jsem! SPEKTÁKL“ z pera nositele Pulitzerovy ceny Donalda Marguliese. V hlavní roli se představí Jakub Vyplel, kterému budou zdatně sekundovat Jana Hradecká a Libor Ulovec.

Veškeré podrobnosti o našich plánech se včas dozvíte jak prostřednictvím emailu, k jehož odběru se můžete přihlásit zde, nebo je můžete kdykoliv nalézt na těchto našich webových stránkách, případně na komunitní síti síti Facebook.

Přejeme vám krásné léto a zachovejte nám, prosím, vaši diváckou přízeň. Děkujeme.

—————

Zpět