Sezóna 2012/2013

01.09.2012 12:00

Vážení a milí diváci, přátelé a příznivci,

 

s radostí si Vás dovolujeme pozvat do nové sezóny našeho divadla, kterou zahájíme 8. října 2012 v Divadle Kampa na Malé Straně v Praze, kde od 19:30 hodin uvedeme naši inscenace monodramatu Douga Wrighta Svou vlastní ženou (objednávky vstupenek ZDE).

 

Dále bychom vás rádi pozvali na premiéru divadelní hry Pochyby amerického autora Johna Patricka Shanleyho, která se bude konat 13. 2012 od 19:00 opět v Divadle Kampa (objednávky vstupenek ZDE)

 

Začali jsme také pilně pracovat na naší další inscenaci - uvedení divadelní hry Briana Friela Léčitel, která by měla být též českou premiérou. Fascinující drama o ztrátě jistot, naději, nedorozumění a léčivé síle v režii Jaroslava Kodeše bude uvedeno počátkem roku 2013.

 

A v neposlední řadě také oživujeme naši snahu přivést na česká jeviště komediální skorothriller britského autora Davida Tristrama Hypnóza, ve kterém se  představí všichni zakládající členové Divadla SoliTEAter. V hlavní roli omšelého hypnotizéra Gorda se představí šaramantní Jakub Vyplel, kterému budou sekundovat Libor Ulovec jako policista Alan Briggs a zejména Jana Hradecká v roli Alanovy ženy Helen. V přípravě nám vydatně pomáhá naše nová nehrající posila Pavlína Hessová-Beitlová. Premiéra bude, jak doufáme, na koci jara 2013.    

 

Tešíme se na Vaši návštěvu některého z našich představení!

—————

Zpět